Artiklar

Roger Sundin – vår populäre pro

Roger Sundin 2017 FotorFullerö GK:s pro Roger Sundin är en stor tillgång för klubben. Liksom under vintern 2016 har han arbetat med sponsring och marknadsföring vid sidan av tränarverksamheten.

Roger har, innan han anställdes på FuGK, de senaste åren jobbat som fastighetsskötare men dessförinnan som frisör i 28 år varav 20 år som egenföretagare. I sin ungdom spelade han fotboll – först i Ludvika sedan AIK, VSK, Skiljebo, VIK och Syrianska – och därefter var han tränare i de två senare klubbarna. Han har 22 pojk- och fyra U21-landskamper på sitt ”samvete”.

Roger har också arbetet som assisterande pro på Skerike GK i tolv år och de senaste tre åren haft ansvaret för Västmanlands elitjuniorer i golf. Han har hcp +1.

Roger får du kontakt med på telefon 070-290 24 70
eller via mejl Roger.Sundin@fullerogk.se

Under Kurser hittar du det stora utbudet av kurser våren 2017.

Resa med Roger till Spanien

La Finca är en pärla, ritad av Pepe Gancedo och belägen i en gryta nedanför det magnifika klubbhuset och hotellet. 18 härliga golfhål slingrar sig fram bland palmer och olivträd. Banan är av parkkaraktär med lätta onduleringar, den är enkel att gå, golfbil behövs inte!

La Finca Golf Hotel är ett modernt designhotell byggt 2009. Hotellet ligger i direkt anslutning till golfbanan, 10:e hålet passerar precis utanför ena hotellvingen och från stora delar av hotellet har man utsikt över golfbanan.

2017 Fullero LaFincaI priset ingår:
• Flygresa Stockholm - Alicante t/r
• Flygskatt
• Transport av golfbag
• Transfer flygplats - hotell t/r
• 7 nätter i dubbelrum
• 7 frukost & 6 middagar
• 5 greenfees på La finca
• Träning under veckan

Se mer information

Anmälan senast söndag 20 augusti!

Proverksamhet 2017, uppdaterad: 2017-08-14 15:47:50