Artiklar

Roger Sundin – vår populäre pro

Roger Sundin 2017 FotorFullerö GK:s pro Roger Sundin är en stor tillgång för klubben. Liksom under vintern 2016 har han arbetat med sponsring och marknadsföring vid sidan av tränarverksamheten.

Roger har, innan han anställdes på FuGK, de senaste åren jobbat som fastighetsskötare men dessförinnan som frisör i 28 år varav 20 år som egenföretagare. I sin ungdom spelade han fotboll – först i Ludvika sedan AIK, VSK, Skiljebo, VIK och Syrianska – och därefter var han tränare i de två senare klubbarna. Han har 22 pojk- och fyra U21-landskamper på sitt ”samvete”.

Roger har också arbetet som assisterande pro på Skerike GK i tolv år och de senaste fyra åren haft ansvaret för Västmanlands elitjuniorer i golf. Han har hcp +1.

Roger får du kontakt med på telefon 070-290 24 70
eller via mejl Roger.Sundin@fullerogk.se

Res med Roger till Portugal i vår

Strax norr om Lissabon ligger ett av Portugals mest dramatiska och storslagna områden. På gamla kungliga jaktmarker ligger idag den luxuösa och magnifika anläggningen Camporeal Golf Course. Det är en naturskön och omväxlande bana som ligger
utanför hotelldörren och följer den naturligt kuperade terrängen. Camporeal
öppnade 2005 och är designad av den erkände arkitekten Donald Steel.
Dolce Camporeal är ett 5-stjärnigt hotell och tillhör kedjan Dolce Hotels
and Resorts. När du bor du på hotellet så tar du helt enkelt hissen ner från ditt
rum till golfbanan, baren och de olika restaurangerna.

I priset ingår
• Flygresa Arlanda - Lissabon t/r
• Flygskatt
• Transport av golfbag
• Transfer
• 7 nätter i dubbelrum på Dolce Camporeal****
• Halvpension, frukost & 6 middagar
• 5 golfrundor på Camporeal

Se mer information

Anmälan senast söndag 10 december!

Proverksamhet 2017, uppdaterad: 2017-10-31 15:55:58