Artiklar

Linn Forsmark till Tjejlandslagets träningsläger

Linn pa traning FotorFullerö GK:s dam- och juniorklubbmästere Linn Forsmark är inbjuden till Tjejlandslagets träningsläger. Det hålls på Söderby GK utanför Uppsala 24-26 maj 2017,

Det övergripande syftet med lägret är att deltagarna ska få chansen att lära känna fler tjejer som spelar golf och inspireras till mer golf. Tema för vårens läger är spel. Största tjejlägret är en fortsättning av Supercamps regionläger där vi fortsätter att jobba med planen. Lägret riktar sig till spelare 16–19 årgmla, födda 1998-2000.

Linn  Forsmarks kostnad för lägret – 1000 kronor för helpension, logi, greenfee och träning – är sponsrad av vår egen Frostpatrullen, som samlat in pengar under vintern. Klubben önskar Linn lycka till och vi följer med spänning hennes utveckling.

Styrelsen Fullerö GK

Linn Forsmark är inbjuden till ett par dagar fullspäckade av roliga golfupplevelser med Tjejlandslaget på Söderby GK.

Linn med Tjejlandslaget, uppdaterad: 2017-04-02 15:33:22