Artiklar

Lyckad Golfens dag på Fullerö Golfklubb

GD-putt-mini Fotor

I fint väder och med trevliga arrangemang som fritt spel på driving-rangen och närspelsbanan samt hoppborg och ponnyridning för de små blev Golfens Dag en riktigt lyckad tillställning på Fullerö.

Det var många barnfamiljer på besök vilket vi uppskattade mest av allt då detta är vår framtid. De barn som prövade på ponnyridningen – som ordnades av Stora Ekeby Ridklubb – var ett nöje att se, under hela ritten såg man bara ett stort leende och även hoppborgen var välbesökt med många glada barn som tummlade omkring.

Välbesökta historiska vandringar

Lill-Cari Kullgren gjorde två välbesökta historiska vandringar med intresserade gäster som fick information om allt spännande runt vår bana.

Vår juniorkommitté med Patrik Lundstedt i spetsen och med stor hjälp av Linn Forsmark och vår pro Roger Sundin hade fullt upp på driving rangen där alla fick pröva på att slå några golfslag och en och annan talang dök upp.

Våra tävlings- och damkommittéer hade fixat en minigolfbana och tipspromenad med kluriga frågor som gjorde att alla gick runt vår anläggning och fick se allt vi har att erbjuda. Tävlingskommittén hade även gedigen information om vad golfen erbjuder och vilka tävlingar vi har under säsongen.

GD-Toyota FotorUppskattat "nytt" klubbrum

Mammad i Fullerökrogen hade fullt upp hela dagen med hjälp av vår egen styrelsemedlem och kock Fredrik Agnero samt dotter Michelle och väninna. Det var en ständig kö för att få pröva på menyn och den populära Skagentoasten.

Alla var även mycket positivt överraskade av vårt nya fina klubbrum i anslutning till shopen och restaurangen och vi kan inte tacka våra sponsorer Exin och Skylt & Neon nog för detta lyft som verkligen ökar klubbkänslan.

Toyota ställde ut sina nya bilmodellerer och jag fick höra att de fick några nya kunder som funderar på att byta bil och gå över till hybrid som ju är både bränslesnåla  och bra för vår miljö.

300-400 personer runt klubbområdet

Vi uppskattade att det rörde sig ca 300-400 personer runt klubbområdet under dagens lopp vilket vi anser vara väldigt lyckat. Några slog till och blev medlemmar direkt. Vi hoppas att många fler har upptäckt vilken fin sport och föreningen vi kan erbjuda i närområdet för familjer, barn och ungdom och att dessa ansluter till vår klubbgemenskap i framtiden.

Stort tack till alla frivilliga som ställde upp och hjälpte till under dagen, utan er går det inte att arrangera en dag som denna.

Styrelsen Fullerö Golfklubb

GD-klubbhusomradet Fotor

Golfens Dag betydde ovanligt mycket rörelse på klubbhusområdet på Fullerö.

GD-footgolf  Fotor

GD-medlemsrabatt FotorGD-golfaventyret Fotor