Artiklar

Juniorträningen våren 2018

Tisdag 24/4 startar vi upp årets juniorträningar igen.
Vi tränar som vanligt tisdagar och torsdagar 17.30-19.00, och Elitjuniorerna kör måndagar och onsdagar enligt tid med Roger.

Vi håller som bäst på att inreda vår juniorstuga, så samlingarna sker där vid varje tillfälle.

Inne i Juniorstugan kommer det sitta schema för de olika träningsdagarna, och nyckel till stugan kommer finnas i receptionen.
All träningsutrustning flyttas till förrådet/verkstaden vid ranchen där vi tar ut det som behövs för varje tillfälle.

Det kommer vara tre träningsgrupper som vi delar in vid första tillfället. Meningen är att alla ska få den hjälp man behöver, och sedan flytta upp vartefter man utvecklar sin golf.

Det kommer lite nya medlemmar i år också, och dessa startar veckan efter på torsdagen den 3/5 17.30. På detta vis hinner vi starta upp med befintliga juniorer och ledare på ett bra sätt.

Varmt välkomna till säsongen 2018 på Fullerö GK.

Roger och Patrik

Juniorträning vårsäsong 2018

-            Start 24 april kl. 17.30 – 19.00 tisdagar och torsdagar.
 •   Tisdagar kommer vi öva på träningsområdet, olika övningar enligt schema
   Torsdagar kommer gruppen att vara på banorna och spela. Spel/teori.
•   Grupperna delas upp i grön, gul och röd beroende på färdigheter.
   Träningarna avslutas för sommaruppehåll 19 juni.

•   Elitjuniorerna tränar med PRO Roger Sundin måndagar och onsdagar enligt överenskommelse.

Juniorträning höstsäsong 2018

-          •   Start 15 augusti med samma tider som under våren.

-          •   Samma upplägg på träning enligt schema som under våren.

-          •   Nya gruppindelningar görs utifrån vårens träningar. Ansvarig – Roger Sundin.

-          •   Träningarna avslutas med mörkergolf 2 oktober.

Golfskolan 2018

-          •   Max 35 elever.

-          •   Medlemmar får förtur till anmälning som sker till den sista februari. Mail kommer.

-          •   1000 kr/person.

-          •   Mer info kommer närmare sommaren.

Övrigt

-          •   Vår önskan är att alla som går i juniorträningen också ska vara medlemmar i FuGK från 2018.

-         •   Utbildning av föräldrar sker under mars och april i Arbogas studio. 2x4 timmar.

-         •   Golfläger kommer att anordnas på våra vänklubbar Arboga och Torshälla, och även tävlingar.

-         •   Juniorstugan görs iordning med mys och scheman. Nyckel i reception.

JeK – planer 2018, uppdaterad: 2018-04-21 11:09:18