Artiklar

Niklas Ahman FotorNikas Åhman åter i fadershuset
– ny banchef efter Johan Nyman

Fullerö GK:s årsmöte hölls våren 2018 i klubbhuset med Tony Karlsson som ordförande. Det hade lockat 53 deltagare som först fick en genomgång av pro Roger Sundin. Han berättade om vinterträningen (bra uppslutning), dam- och herrdagar, att klubben har fler flickor än pojkar i träning med mera. Bland nyheterna är att han kommer att genomföra customfitting och träningsresa till Toscana i höst.
Johan Nyman lämnar jobbet som banchef efter sju år för arbete på golf- och trädgårdsföretaget Hako. Han efterträds av Niklas Åhman, 36 år, som var med i samma juniorsatsning som Johan under pron Tommy Jansson på 1990-talet. Niklas har de senaste åtta åren arbetat på Orresta GK, senast som andreman, och har gått samma utbildning som Johan.
Dagordningen för årsmötet klarades av utan större frågor och motionerna fick samtliga bifall. Det handlade om
• tillgång till rangen vintertid
• hur Närspelsbanan kan göras mer tillgänglig vintertid
• en  swingstudio inomhus – bidragsansökan har påbörjats
• större utbud i shopen med någon samarbetspartner
• en plan för att justera/göra teena på tee47 planare
Årets Golfskola blir vecka 26 och JSM-finaler spelas på Fullerö 31/8 - 2/9.
Kaffe och bulle smakade gott och gav tillfälle till prat.

Årsmötesreferat 2018, uppdaterad: 2018-06-16 15:40:23