Artiklar

Funktionärer behövs till JSM-slutspelet

Kära medlemmar i Fullerö GK

SGF-logoFullerö GK kommer att arrangera Sveriges största juniortävling, Junior-SM för klubblag, där Sveriges 16 bästa juniorlag spelar final under tiden onsdag 29 augusti - söndag 2 september.

Det är en stor tävling och som ni förstår behövs ett stort antal ideella funktionärer under den tiden så det gäller att planera i god tid. Men vi är ju ca 1000 medlemmar i klubben så det ska väl inte vara några problem.

Ni får ju se fin golf och ersättningen är under 4 timmar en fikakupong och över 4 timmar en fika- och en lunchkupong. Men det viktiga är ju att vi ger spelarna bästa service och visar Svenska Golfförbundet att vi klarar av en så stor tävling. Det är verkligen en "fjäder i hatten" att vi blivit utvalda bland alla klubbar i hela Sverige. Vi räknar med ca 150-200 spelare/ledare/föräldrar och vi kommer även att marknadsföra tävlingen i lokala media.

Vi behöver följande hjälp:

Onsdagen 29 augusti: en Tourbuss från Svenska Golfförbundet kommer vid lunchtid. Vi behöver hjälp med att packa upp och sätta upp en del saker på banan och runt klubbhuset – 3-4 personer. Funktionärströjor tillhandahålls !

Torsdagen 30 augusti: Vi behöver några "Golfvärdar" som tar hand om de som spelar in på banan inför tävlingen och står till hands för allmän info och andra frågor runt klubben – 2-3 personer.

Fredag, lördag och söndag 31 augusti - 2 september pågår tävlingen och då behöver vi varje dag:
• Resultatsrapportering på banan efter hål 3, 6, 9, 12 och 15 – 6 personer ca 5 timmar per dag
• Starters, tee 1, ca 3 timmars pass per dag – 4 personer
• Forecaddies , hål 6 och 11, ca 3 timmars pass dag – 8-10 personer
• Scoreboard, ta emot resultat och fylla i manuellt – 2-4 personer
• Helpdesk/Fullerövärdar, allahanda infofrågor mm – 2-4 personer

Receptionen har en pärm där ni kan skriva upp ert intresse och jag hoppas verkligen så många som möjligt ställer upp.

Åke Westman, Tävlingsledare
ake.westman@live.se