Artiklar

Motioner till årsmötet? Senast 13 november!

Höstårsmötet äger rum 11 december kl 18.30 i Barkarö Bygdegård. Reservera detta datum redan nu.

Medlemmar har möjlighet att ge förslag (motion) till ärenden att behandlas av höstårsmötet. Dessa skall vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet, dvs senast 13 november.

Vid årsmötet avger styrelsen yttrande över motionen.

Styrelsen Fullerö GK

Därför får du faktura två gånger per år

Snart är det dags för halva årsavgiften till FuGK. (Greenfeemedlemmar och juniorer faktureras dock i sin helhet på våren.) Har du någon gång funderat över varför klubben skickar ut faktura två gånger per år? Intäkter behövs eftersom klubbens arbete pågår året om. Alla maskiner måste underhållas och betalas. Personalen ska få sin lön. Mycket förberedelser och arbete sker under vintern för att banan ska vara i toppskick inför den nya säsongen.

• Om du vill ändra medlemskapsform – meddela klubben snarast.

• Är alla kontaktuppgifter korrekta? Har du bytt adress, ändrat telefonnummer eller mailadress? Du kan själv ändra på golf.se eller kontakta klubben så hjälper vi dig.
Ändringar och meddelanden tas emot av Birgitta Chapman, birgitta.chapman@fullerogk.se, telefon 070-2300270.

Köp två Golfhäftet – få en gåva på köpet!

Golfhäftets Julkampanj 2019 har startat. Kampanjen är framtagen som stöd till klubben. Kampanjen är mycket uppskattad och passar perfekt som julklapp. Gåvor att välja mellan är: golfstrumpor, golfhandduk, golfhandske.
Kampanjen pågår till och med 31/12. Läs mer på www.golfhaftet.se

Jättebra julklapp!!!
Kom ut till klubben under jourtiderna så fixar vi det. Eller ring Roger 070-290 2470 och kolla om han är på plats om tiderna inte passar. Betalning med Swish på plats.

2019 fakturorna, uppdaterad: 2018-11-01 14:11:31