Artiklar

2019 04 stensattning FotorFullerö-nytt säsongen 2019

Årets golfsäsong är här. Stora banan är öppen med för närvarande tre provisoriska greener. Vi vill därför passa på att informera om några intressanta nyheter på Fullerö GK:

• Växelvis start från hål 1 och hål 10. Från och med denna säsong kommer vi att växla starthål varje vecka, vilket innebär start från hål 1 udda veckor och start från hål 10 jämna veckor. Detta för att jämna ut slitaget på banan samt att erbjuda mer omväxling för våra niohålspelare.
Aktuellt starthål skyltas på klubben och syns på scorekort som hämtas i receptionen.
Detta innebär alltså att start skall ske från hål 10 påskdagarna 18-21 april då det är jämn vecka. På måndag den 22 april (Annandag påsk) växlar vi sedan till att start från hål 1 eftersom det då går över till udda vecka.
Man har använt sig av systemet med växelvis start från hål 1 och 10 på Torshälla GK under några år och medlemmarna har varit mycket positiva till detta.

• Driving range har fått nya målgreener. Under säsongen kommer även nya mattor och nya bättre träningsbollar till rangen.

• Demodag med Cobra/Puma lördagen den 27 april kl. 10-15.

• Grand Opening på Fullerödagen den 19 maj med många trevliga aktiviteter. Även greenen vid klubbhuset återinvigs då.

• Tävlingskansli och scoreboard flyttas närmare klubbhuset och restaurangen.Vi planerar för att kunna inviga den det nya tävlingskansliet till Tee2Green Bästboll lördag den 18 maj.

Nyheter 2019, uppdaterad: 2019-04-18 14:43:42