FuGK klubbhusomrdet

FuGK husskyltKlubbhusområdet på Fullerö med klubbhuset och restaurangen till vänster, FulleröHus till höger och BackStugan strax till vänster om FulleröHus. Hitom dessa den stora puttinggreenen.

Boende på Fullerö

FuGK hus Allrum

Hyr rum eller stuga

På Fullerö GK kan du bo i FulleröHus Stay ´n play i tre- eller fyrbäddsrum, eller i BackStugan (4-6 bäddar).

FulleröHus finns allrum med TV och läshörna, matbord, pentry med kyl/frys, spis, micro och kaffebryggare samt toalett.
I BackStugan finns kokmöjligheter, micro, kaffebryggare samt kyl/frys

Dusch och toalett finns i damernas/
herrarnas omklädningsrum i samma byggnad som FulleröHus.

Sänglinne finns att hyra. Per set 100:–

Information (Bokning): 021 502 62   Bokning direkt: 070 620 72 73

FuGK hus pentry

FuGK hus Rum 1FuGK hus Rum 3

FulleröHus ligger mitt i klubbhusområdet. Där finns allrum med TV och läshörna (övre högra bilden), pentry med bland annat spis samt 3- och 4-bäddsrum.

FuGK klubbmrke Kom med husvagn/husbil

Husvagns- och husbilsparkeringen finns vid klubbhusområdet invid FulleröHus och 18:e green. Du kan koppla upp din husvagn eller husbil mot elstolpe – kostnad per dygn 100:–

Dusch och toalett finns i damernas och herrarnas omklädningsrum i samma byggnad som FulleröHus.

Medlemsförmån på Fulleröhus

Vår Fullerökrögare Mammad Wallerion har i år tagit över vårt boende på Fulleröhus. Han erbjuder alla medlemmar som bokar rum till egna gäster och bekanta en rabatt på 20 procent.

Boende 2017, uppdaterad: 2017-03-30 10:17:51