Golfäventyret och fotbollsgolf på Närspelsbanan

Narspelsbanan FotorNrspels-kortNärspelsbanan, som tidigare kallats Korthålsbanan, genomgick under vintern/våren 2015/2016 en omfattande renovering. Den är numera en mer träningsinriktad bana som ger Dig ett utmärkt tillfälle att träna grunderna i golf. Om Du är nybörjare eller är etablerad spelare kan du finslipa närspelet på Närspelsbanan. Hålen är från 70 till 120 meter.

Fullerö är numera en av de golfklubbar i landet som använder Golfäventyret i sin verksamhet. Golfäventyret är spelarutveckling för barn, där de steg för steg utvecklas som golfare – en uppgiftsinriktad inlärning istället för resultatinriktad.

För den som vill träna närspel finns markeringar för 30, 50 och 70 meter från green. Och vill man hellre ägna sig åt footgolf (fotbollsgolf) är den vanliga golfkoppen ersatt av en betydligt större kopp.

Även Du som inte är medlem i någon golfklubb erbjuds möjlighet att prova på spelet. Allt Du behöver göra är att lösa greenfee samt att gå tillsammans med en spelare som har minst Grönt Kort. Detta för att säkerställa att du inte blir en fara för dig själv, en medspelare eller för banan. Normalt är det inte så svårt att hitta någon sådan spelare i närheten av närspelsbanan, om du bara tar mod till dig och ställer frågan.
Klubben har tecknat försäkring mot eventuella olyckor.

Närspelsbanan, uppdaterad: 2017-05-24 15:33:33