• IMG 5214
  • IMG 5256
  • IMG 5267
  • IMG 5273

Fullerö Golfklubb – roligt • enkelt • öppet!

Fullerö GK är en hemtrevlig klubb strax utanför Västerås med en 18-hålsbana, en korthålsbana, ett stort träningsområde, restaurang, klubbhus och mycket annat. Vi har i dag cirka 1100 medlemmar i blandade åldrar och kan ta emot ytterligare ungefär 150. Våra ledord är roligt, enkelt, öppet.

Personal. Vi i personalen som välkomnar dig kan du hitta i ett bildgalleri här!

Klubben. Det är svårt att nämna allt som gör Fullerö till en bra hemmaklubb, men förutom de fina spel- och träningsmöjligheterna är nog det öppna klimatet, den sociala gemenskapen och den starka klubbkänslan några av anledningarna. Fullerö har bland annat blivit utsedd både till Årets Golfklubb och Årets Ungdomsklubb.

Klubbens olika kommittéer ser till att du trivs och tar del av gemenskapen, vår oldboyskommitté tar hand om våra äldre herrar, allt från resor och tävlingar till fester och bridge. Juniorkommittén, tävlingskommittén, bankommittén, klubbhuskommittén... – alla arbetar för en ökad klubbkänsla och trivsel.

Golfen. 18-hålsbanan är en utmanande och omväxlande park- och skogsbana. Vi har även en 9-håls närspelsbana som är perfekt för nybörjare att träna grunderna på. Den används även till footgolf ocj Golfäventyret för de yngre golfarna. Dessutom har vi ett fint klubbhusområde med flera puttinggreener, chippinggreener, övningsgreener för pitchar och wedgar samt en range med infravärme, tak, bunker och belysning.

Träningen. Vår pro Roger Sundin ansvarar för träningen, lektioner och annan träningsverksamhet på klubben.

Mat och boende. Vår krögare Mammad Wallérion serverar både frukost, lunch och middag och hjälper gärna till om du vill ordna en privat tillställning eller någon annan aktivitet. I FulleröHus, vårt boende i centrum av klubbhusområdet, erbjuder vi våra långväga gäster flerbäddsrum eller stuga.

Medlemsformer. Vi har många alternativ för medlemskap; fullbetalande, vardagsmedlemskap, familjemedlemskap etc. Tack vare avtal med Torshälla GK kan våra medlemmar spela utan greenfee även där.

Kontakta kansliet 021-50262 eller info@fullerogk.se om det är något du undrar över eller om du vill veta mer om hur du gör för att bli medlem.

Klubb, uppdaterad: 2017-05-24 15:30:35