Ja - nu är golfveckan 2018 över - !!!!

Tis 10/7 VIK Hockey Bästboll och Mats Broqvist hade ett digert prisbord med sig och vinnare blev Henrik o Per på 43 poäng, 2:a Mia o Stefan, 3:a Tommy o Lena, 4:a Bo o Peter alla på 43 poäng. Tack VIK Hockey för alla priser !
Se hela resultatlistan här

Ons 11/7 Aros Sport Media Singeltävling. Tommy från ASM var på plats och delade ut priserna som bl.a var fina glaspokaler till de första 3 priserna i varje klass. A-klassen vanns av Bengt-Åke på 68 netto, tvåa Lena Bergh på 69 netto och trea William också på 69 netto. B-klassen vanns av Birgitta på 70 netto, tvåa Bo på 71 netto och trea Carl också på 73 netto. Grattis alla!
Se hela resultatlistan här

Tor 12/7 Rexel 3-spelsätt Scramble/Greensome/Foursome
 Idag säger vi grattis till Kjell och Ove som vann på 67 netto före tvåan Lino och Karin också på 67 netto, trea blev Erik och Staffan på 68 netto. Det var en väldigt varm dag idag och knapp ingen vind, så vi var alla ganska slut efter dagens runda

Se hela resultatlistan här

Fre 13/7 Steam Hotel Irish Greensome  Ja idag fick vi ha koll på alla slagen - vem som spelade på vilken boll - lite mer koll, men det är kul med olika spelformer. Grattis till Anna-Maj och Micke dom vann på 65 netto, tvåa Bonita och Erik på 66 slag och Lillemor och Uno också på 66 slag. Det var mycket bra resultat och i toppen hängde det på SHCP för vilken plats du kom på. Idag var det nog varmare än alla förra dagarna....Puhh !!!
Se hela resultatlistan här

Lör 14/7 M2 Plattsättning /MaryKay 4-manna Scramble  Många röda siffror på tavlan idag. 57 eller bättre behövdes för att få vara med på prisbordet. Grattis till gänget med 56 netto, Henrik, Christer, Sören och Joakim. 
Se hela resultatlistan här

Tävlingsledningen får tacka alla deltagare, reception, greenkeeper, restaurang och alla som på något sätt har bidragit till en härlig vecka i soligt och varmt väder på Fullerö GK
/TK


 

Golfveckan 2018, uppdaterad: 2018-07-16 20:26:38