Så kan klubben få ekonomiskt tillskott

Gräsroten är en sponsringstjänst där Svenska Spels kunder får vara med och fördela ut 50 miljoner kronor till landets idrottsföreningar och dess ungdomsverksamhet. Fullerö Golfklubb är ansluten till Gräsroten och därmed valbar för Svenska Spels kunder att stötta.

Så här fungerar Gräsroten:

• Alla Svenska Spels kunder kan stötta föreningarna så att de årligen är med och delar på de 50 miljoner kronorna som delas ut till ungdomsidrotten.
  • Kunden (dvs du) ansluter upp till tre av sina favoritföreningar – helst Fullerö naturligtvis. Detta kan göras hos spelombud, på webben eller i mobilen.
  • Varje gång kunden lägger ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng till den förening kunden har valt. Varje lagd krona ger tio poäng.
  • En gång per år sammanställs alla poäng. Den förening man valt får sin del av de 50 miljoner kronorna. Ju fler poäng föreningen fått, desto större del av potten hamnar i er föreningskassa!
Hjälp FuGK:s ungdomsverksamhet genom att ansluta  till Gräsroten!
Gräsroten och Fullerö, uppdaterad: 2017-03-23 09:58:33