Pekka Paananen – ny kanslist på klubben

"Jag är en servicemänniska ut i fingerspetsarna"

Pekka Paananen FotorI mitten av juli anställdes Pekka Paananen som ny kanslist på Fullerö GK.  Pekka, som är 58 år och en duktig golfspelare med 9 i hcp, har en gedigen bakgrund som administratör och ekonom med bland annat tio års anställningar på både KSAB och Ängsö GK.
– Efter de tio åren på Ängsö vet jag precis vad golfspelare behöver och efterfrågar vad gäller service och information. Mitt motto är att alla som spelar golf på Fullerö skall känna sig välkomna och må bra. Jag är en servicemänniska ut i fingerspetsarna
– Jag kommer att finnas på klubben året runt alla vardagar och ni träffar mig både i receptionen och på kansliet en trappa upp. Ekonomi, administration och medlemsfrågor är mina tre huvudsakliga arbetsområden.
    Pekka är sambo, har två vuxna barn och har i hela sitt liv varit något av en idrottsnörd och utövat mängder av olika sporter, från kampsport och fotboll (VSK) till schack!
– Det känns verkligen stimulerande att komma till en klubb med stor framåtanda och framtidstro och jag vill verkligen hjälpa till att utveckla klubben ytterligare. Till att börja med skall jag koncentrera mig på att skapa väl fungerande rutiner och lära känna klubbens medlemmar.

Fullerös nye kanslist, uppdaterad: 2017-08-18 11:09:15