Veterantrivsel 2017

Välkomna till en ny säsong av härlig golfsamvaro.

Veterantrivsel riktar sig till dig som har tid och lust att under dagtid onsdagar och fredagar (och någon torsdag) deltaga i lättsam tävlingsverksamhet under måttot "Spela tävling, umgås och trivs!".
Totalt erbjuds du 36 tillfällen att i gemytlig omgivning, med trevliga kamrater, under stimulerande spelformer njuta av vår golfbanas sköna utmaningar.

Veterantrivsel drivs i samarbete mellan Dam- coh Oldboyskommittéerna.
Verksamheten började som Veteranonsdag 2010 och är nu inne på åttonde säsongen.
Slide8A

Förra årets (2016) vinnare ser du på bilden till höger.
Vilka blir det 2017????

Nyheter 2017:

• Starttider
    • Onsdag 09.00  - Steamhotell-singeln i två klasser
    • Fredag 09.00 (och någrra torsdagar)  - Matchspel i Veteran Cup samt Mixed parspel .
  • Möjlighet att vinna hotell- och golfpaketn på valfritt Steamhotell i Sverige
  • Matchspel i Veteran Cup, anmäl dig till varje tävlingstillfälle. Lottning efter hcp. Serieform med resultattabell. Bästa går till finalspel.
  • Möjlighet att anmäla lag till parspelet såväl som individuellt, dock inte samma konstellation mer än en gång.
  • Inget krav på 72-runda för att deltaga i kampen om mästartitlarna vid avslutningstävlinge

Summering:

Onsdagar:  - Singelspel i herr- och damklass
    med Steamhotell-singeln - Order of Merit

Fredagar:  - Matchspel i Veteran Cup
  - Parspel med lottade mixtävlingar, varierande spelform, med gemsensam avslutning och prisutdelning

Säsongen avslutas med gemensamt slutspel och -fest. Där koras
  • årets Veteransingeloldboy
  • årets Veteransingeldam
  • årets Parspelssegrare (Fulleröonsdan)
  • årets Veteran Cup-segrare
  • vinnare av Steam hotell- och golfpaket
  • samt vinnare i alla deltävlingarna och många övriga priser

HÄR HITTAR DU KOMPLETT TÄVLINGSPROGRAM.

Observera

• Betalning via receptionen (om stängt, i greenfee-lådan)
  • Ifyllda Scorekort läggs i scorekortslåda i gröna rummet.
  • Anm avg 40:- (50:- för Mixedträffar) , drop-in anmälan 10:- extra
  • Resultatlista publiceras senast 10.00 dagen efter tävling
  • Alla tävlingar med blandade bollar
  • Anmälning via Golf.se eller i receptionen senast kl, 18.00 två dagar innan tävling.
  • Överblivna tider tas bort från startförbudet snarast efter anmälningstidens utgång.
  • Tävlingsgreenfee 150:- för icke fullvärdiga och icke vardagsmedlemmar samt för gäster.
  • Kvalificering  till Oldboyssingelmästare endast via Singelgolfen (onsdagar)

Tävlingsbeskrivningar

Avslutningstävling och festmiddag

Fredag den 22 september spelar vi slutspel med början kl 09.00 samt håller prisutdelning för hela säsongen under middagen som börjar kl 18.00. Anmäl på Golf.se respektive i receptionen senast 19/9.

Regler för slutspelet och för middagsdeltagande: (utdrag ur våra tävlingsstatuter):

Slutspelet

Slutspelet är en final för att kora mästartitlar för respektive herr och damklass i Singelspelet. Finalen avgörs för de spelare som deltagit minst 10 gånger samt tidigare års segrare. (Alltså inget krav på 72-runda i år).

Övriga deltar i slutspelet och tävlar om prisbordet, men inte om mästartitlarna.

De som inte deltagit 10 gånger betalar en spelavgift till prisbordet motsvarande 30:- för varje missad tävling upp till 10 st. T.ex. om man endast deltagit vid 4 tillfällen blir avgiften 6 x 30:-, dvs. 180:-.

Avslutningsfest och prisutdelning

Samtliga tävlingar summeras vid en gemensam avslutningsfestlighet, då vi umgås, äter något gott och hyllar framgångsrika och tappra spelare. Totalpriser delas ut i respektive totaltävling.

”Deltagande” i sommarens deltävlingar kvalificerar till denna avslutningsfest enligt följande regler: (Med ”Deltagande” menas att ha betalat motsvarande tävlingsavgift vid tävling eller vid singelspelets slutspel).

”Deltagit” i någon av Veterantrivsels tävlingar (ej Mixed-tävlingarna)

Minst 15 gånger                         Ingen

0 -14 gånger                               Betalar upp till 450:- (15*30:-) i relation till antal gånger som man deltagit

Mixed-tävlingarna bidrar inte till avslutningsfestens kassa utan är ”självfinansierande” på sina startavgift.

Dokument extra

VETERANTRIVSEL 2016 - SLUTSUMMERING