Veterantrivsel 2018

Välkomna till ännu en säsong av härlig golfsamvaro.

Veterantrivsel riktar sig till dig som har tid och lust att under dagtid onsdagar och fredagar (och någon torsdag) deltaga i lättsam tävlingsverksamhet under måttot "Spela tävling, umgås och trivs!".
Totalt erbjuds du 36 tillfällen att i gemytlig omgivning, med trevliga kamrater, under stimulerande spelformer njuta av vår golfbanas sköna utmaningar.

Veterantrivsel drivs i samarbete mellan Dam- coh Oldboyskommittéerna.
Verksamheten började som Veteranonsdag 2010 och är nu inne på åttonde säsongen.
Vinnarbild

Förra årets (2017) vinnare ser du på bilden till höger.
Vilka blir det 2018????

Nyheter 2018:

• Starttider
    • Onsdag 09.00  - Singelspel i fyra klasser beroende på val av tee.
    • Fredag 12.00  - Matchspel i Veteran Cup samt Mixed parspel .
  • Singelspel Order of Merit korar fyra singelmästare över hela säsongen och fina priser.
  • Matchspel i Veteran Cup, anmäl dig till varje tävlingstillfälle. Lottning efter hcp. Serieform med resultattabell. Bästa går till finalspel.
  • Endast individuell anmälan till parspelet (Mixed). Lottning görs av tävlingsledningen.
  • Inget krav på 72-runda för att deltaga i kampen om mästartitlarna vid avslutningstävlinge

Summering:

Onsdagar:  - Singelspel i klasserna D47, D38, H56 och H47.
      med Order of Merit över hela säsongen

Fredagar:  - Matchspel i Veteran Cup
    Parspel med lottade mixtävlingar, varierande spelform, med gemsensam avslutning och prisutdelning

Säsongen avslutas med gemensamt slutspel och -fest. Där koras
  • årets fyra Veteransingelmästare
  • årets Parspelssegrare (Fulleröonsdan)
  • årets Veteran Cup-segrare
  • samt vinnare i alla deltävlingarna och många övriga priser

HÄR HITTAR DU KOMPLETT TÄVLINGSPROGRAM.

Observera

• Betalning via receptionen (om stängt, i greenfee-lådan)
  • Ifyllda Scorekort läggs i scorekortslåda i gröna rummet.
  • Anm avg 50:- , drop-in anmälan 10:- extra
  • Resultatlista publiceras senast 20.00 på tävlingsdagen.
  • Alla tävlingar med blandade bollar
  • Anmälning via Golf.se eller i receptionen senast kl, 18.00 två dagar innan tävling.
  • Överblivna tider tas bort från startförbudet snarast efter anmälningstidens utgång.
  • Tävlingsgreenfee 150:- för icke fullvärdiga och icke vardagsmedlemmar samt för gäster.

Tävlingsbeskrivningar

Avslutningstävling och festmiddag

Fredag den 28 september spelar vi slutspel med början kl 09.00 samt håller prisutdelning för hela säsongen under middagen som börjar kl 18.00. Anmäl på Golf.se respektive i receptionen senast 25/9.

Regler för slutspelet och för middagsdeltagande: (utdrag ur våra tävlingsstatuter):

Slutspelet

Slutspelet är en final för att kora mästartitlar för respektive klass i Singelspelet. Finalen avgörs för de spelare som deltagit minst 10 gånger samt tidigare års segrare. (Alltså inget krav på 72-runda i år).

Övriga deltar i slutspelet och tävlar om prisbordet, men inte om mästartitlarna.

De som inte deltagit 10 gånger betalar en spelavgift till prisbordet motsvarande 30:- för varje missad tävling upp till 10 st. T.ex. om man endast deltagit vid 4 tillfällen blir avgiften 6 x 30:-, dvs. 180:-.

Avslutningsfest och prisutdelning

Samtliga tävlingar summeras vid en gemensam avslutningsfestlighet, då vi umgås, äter något gott och hyllar framgångsrika och tappra spelare. Totalpriser delas ut i respektive totaltävling.

”Deltagande” i sommarens deltävlingar kvalificerar till denna avslutningsfest enligt följande regler: (Med ”Deltagande” menas att ha betalat motsvarande tävlingsavgift vid tävling eller vid singelspelets slutspel).

”Deltagit” i någon av Veterantrivsels tävlingar (ej Mixed-tävlingarna)    Avgift

Minst 15 gånger                         Ingen

0 -14 gånger                               Betalar upp till 450:- (15*30:-) i relation till antal gånger som man deltagit

Mixed-tävlingarna bidrar inte till avslutningsfestens kassa utan är ”självfinansierande” på sina startavgift.

Mixedt extra

Inbjudan 2018