Veterantrivsel 2013

Tävlingsresultat löpande hittar du här!

Nu tar vi nya tag efter sommaruppehållet.

Efter uppehåll veckorna 27 och 28 har vi återupptagit spelet igen.

Det gäller som vanligt singelspel Herr- och Damklass måndagar och vissa fredagar.
På onsdagar har vi Porins minne med singelspel eller partävlingar i olika spelformer.
Grillgolfen den 19 juli blev en lyckad och uppskattad tillställning. Nästa tillfälle fredag 9 augusti hoppas vi på ännu fler deltagare.
Och missa inte Mixed Irish Greensome fredag 2 augusti.

Se upp! För sluttävlingen för Singelspelet krävs minst 10 starter (10 tillfällen återstår) för att vara kvalificerad utan extra avgift (vi har ändrat från 15 till 10 starter för att ge fler spelare möjlighet ). Kolla dina chanser att fylla upp din kvot i resultatredovisningen under rubriken  "Singelspel resultat"!

För att vara kvalificerad till att kämpa om titeln "Årets singelmästare dam resp. herr" krävs det dessutom att ha registrerat minst en 72-runda eller bättre under årets singeltävlingar.
Har du inte lyckats med 72-rundan är du ändå med och tävlar om det intressanta prisbordet!

OBS att du kan räkna in deltagande i seriespel på måndagar som kvalificerande tävling.
Rapportera i så fall in resultat till Jan Svensson samt betala in 30:- per tillfälle.

Välkomna igen alla veterangolfare till årets andra halvlek!

Porintävlingen 26/6 flyttas framåt.

Pg.a. mycket regn tvingades vi inställa tävlingen och den flyttas i st. till preliminärt fredag 13 september.

Nyheter 7 juni

Programmet är något modifierat, se länken till komplett tävlingsprogram nedan!
Observera särskilt Grillgolfen 19/7 och 9/8 med kanonstart kl. 17.00, där vi behöver tidiga anmälningar för att kunna ordna grillningen efter tävling.

Fr.o.m. efter juliuppehållet, dvs. 15 juli, börjar samtliga tävlingar som regel kl 09.00 (finns några undantag p.g.a. samordning med serietävlingar).
På måndagar har vi rena dambollar resp. herrbollar. Herrar som anger önskad tidig start kommer att placeras i tidiga herrbollar mellan dambollar.

Nu ökar vi på möjligheterna till härlig golfsamvaro.

Veteranonsdag etablerade vi 2010 och fortsatte 2011 och 2012.
Under säsongen 2013 utvidgar vi med lättsam tävlingsverksamhet både på måndagar och fredagar under måttot "Spela tävling och trivs!". Totalt erbjuds du 50 tillfällen att i gemytlig omgivning, med trevliga kamrater, under stimulerande spelformer njuta av vår golfbanas sköna utmaningar.

Veterantrivsel drivs i samarbete mellan Dam- coh Oldboyskommittéerna

Måndagar: Singelspel i herr- och damklass

Onsdagar: Veteranonsdag med
Porins minne - singelspel / Fulleröonsdag - lottat parspel, varierande spelform  /  Veteran Cup - matchspel över 9 hål

Fredagar: Varierande
Singelspel i herr- och damklass / Lottade mixtävlingar / Gökotte- och grillgolf

Allt avslutas med gemensamt slutspel och -fest. Där koras
årets Veteransingeloldboy / årets Veteransingeldam / årets Veteranonsdagsvinnare / årets Porin-segrare
samt
vinnare i alla deltävlingarna och många övriga priser

Här hittar du komplett tävlingsprogram.

Observera

• Betalning via receptionen (om stängt , i greenfee-lådan)
  • Ifyllda Scorekort läggs i sc-låda i gröna rummet.
  • Anm avg 40:- , drop-in anmälan 60:-
  • Resultatlista publiceras senast 20.00
  • Singelgolf måndagar med dambollar resp. herrbollar
  • Övriga tävlingar med blandade bollar
  • Anmälning via Golf.se eller i receptionen.
  • Tävlingsgreenfee 100:- för icke fullvärdiga och icke vardagsmedlemmar samt för gäster.
  • Kvalificering  till Oldboyssingelmästare även via seriespel måndagar (om föranmält deltagande)

Tävlingsbeskrivningar

Veterantrivsel 2013, uppdaterad: 2014-03-12 08:39:06